Compositie

Compositie is de ordering op het (platte) vlak. Door gebruik van de juiste composite kunnen we de aandacht van de kijker op bepaalde delen van de tekening of het schilderij vestigen.

In deze workshop neem ik u me in de wereld van een evenwichtige indeling van alles wat u schildert of tekent.
Door middel van doe-opdrachten leert u een evenwichtige compostie toepassen in uw eigen werk. Uw werk wordt er sterker van.

Baby shower

Vrienden en vriendinnen, oma’s en opa’s samen aan het werk met een gezamenlijke opdracht. Met als resultaat een schilderij voor de kinderkamer.

Familie jubileum

Met de familie ieder voor zich maakt zijn eigen werk. “Dit ben ik”. Het resultaat wordt samengevoegd: een overzicht van de hele familie.

Bedrijfsuitje

Personeelsleden zijn verplicht om samen te werken. Overleggen, schilderen en tekenen met als resultaat een gezamenlijk kunstwerk waarin ieder zich herkend. Mooi voor in de entree.

Schoolprojecten

Zowel voor de basisschool als middelbare school. Bezoek aan galerie en atelier met korte workshop en op school verder. Thema’s in overleg. Ook begeleiding op school is mogelijk.

ADVIES

U begint met tekenen, schilderen, beeldhouwen of u bent daar al wat langer mee bezig. Maar u heeft vragen over techniek, compositie of gewoon een helder oordeel van een ervaren kunstenaar.
Wij helpen u daar graag bij. U komt met een of meer werken naar ons toe en samen kijken we ernaar. Ik geef u mijn mening en advies en u kunt verder met uw creativiteit.

Heeft u belangstelling, neem contact op. galeriezwijsen@gmail.com, 0229-219256 of ik kom langs in de galerie.